Paradisgatan 2

Paradisgatan 2

Slutpris

1 550 000 kr


Kävlinge

Paradisgatan 2


Slutpris
1 550 000 kr

Kävlinge

Väldigt välplanerad tvåa i helt nybyggt hus!

Vill du flytta in i en helt ny och fräsch lägenhet? Vill du bo nära tågstationen som tar dig till Lund på 10 minuter, Malmö på 20 minuter och Helsingborg på 30 minuter? Då har du hittat rätt!

Här ges nu tillfälle som första boende att flytta in på Paradisgatan 2 och denna mycket välplanerade lägenhet. Man bor som sagt bara en kort promenad från Kävlinge tågstation men även precis intill nybyggda Coop livsmedelsaffär. Huset blev färdigbyggt 2020 och nycklarna fick man så sent som i januari 2021. I just denna lägenheten har ingen bott utan den är i absolut nyskick.

Man tar bekvämt hissen från markplan upp till tredje våningen där man kliver in i en rymlig hall med många garderober och städskåp. Direkt till höger har vi badrummet som även det är rymligt. I badrummet finns toalett, dusch, handdukstork, handfat med kommod samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ovanför finns ett skåp där lägenhetens ventilationssystem sitter. Vidare har vi köket och vardagsrummet i öppen planlösning där det finns utrymme för både ett stort matbord men också en stor soffgrupp. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, undiktionshäll, fläkt, diskmaskin samt inbyggd mikro. Gott om förvaring. Från vardagsrummet når man även balkongen där det ryms möbler. På balkongen finns även ett litet förråd. Man har också ett större förråd i källaren. Intill vardagsrummet ligger sovrummet där det finns utrymme både för säng och garderober. Lägenheten är väldigt ljus och har en trevlig takhöjd på 2.60m.

Kort sammanfattat är detta en välplanerad och nybyggd lägenhet i absolut toppskick. Så vill du bli första boende i denna lägenheten? Boka en visningstid redan nu!


Boarea
43 kvm
Avgift
2 473 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-02-27

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Paradisgatan såldes av oss 2021-02-27. Se alla våra försäljningar i Kävlinge samt även på Paradisgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.