Lilla Jordbergavägen 410-0 / Lilla Jordberga / Klagstorp / Trelleborg

Döm inte hunden efter håren!

Slutpris
1 195 000 kr
Boarea
82 kvm
Driftkostnad
39 913 kr/år
Tomtarea
998 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-04-03
Bostaden är såld!

Denna villa på lilla jordbergavägen såldes av oss 2020-04-03. Se alla våra försäljningar i Klagstorp samt även på lilla jordbergavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lilla Jordberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

"Döm inte hunden efter håren" finns det ett talesätt som säger. Tänk dig en tvättad och målad fasad samt en trevlig stenlagd framsida så blir första intrycket av denna nätta enplansvilla en helt annan. Invändigt får man en annan känsla.

Detta hus var ett av tre som en gång byggdes som personalbostad för sockerfabriken i Jordberga. Huset är välplanerat med två till tre sovrum (som kan bli fyra). Kök med vita luckor och matrum intill. Vardagsrum med fiskbensparkett och kamin. Badrum med dusch, tvättmaskin och tumlare. Trädgård i sydväst samt garage.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Lilla Jordberga

Här bor man på landet med allt slätter och åkrar. Jordberga slott med sin fantastiska trädgård och miljö ligger i närområdet.

Nöje

Förutom slottsmiljön som Jordberga slott erbjuder har de även ett trevligt parkhotell. För den jaktintresserade kan man på Jordberga få uppleva skånes bästa fågeljakt. Närheten till Klagstorp, som tidigare vare en centralort, har en livlig affärsverksamhet och den offentliga servicen består med den populära livsmedelsbutiken ICA nära Persson som är en central punkt i Klagstorp tillsammans med pizzerian.

Fritid

Med närhet till Klagstorp ges möjligheten till flera föreningar i form av fotbollsklubben Klagstorps IF, Södra Åby Hembygdsförening, Klagstorps Föreläsningsförening. I gympasalen i Klagstorp finns "Alla kan gympa" som har gruppass i form av Yoga, Zumba och basgympa.

Kommunikation

Regionbuss 184, Trelleborg C - Stora Beddinge

Familjeliv

I Klagstorp finns förskola och Klagstorps skola för årskurs F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.