Bandvävaregatan 5

Bandvävaregatan 5

Slutpris

2 195 000 kr


Kulltorp— Kristianstad

Bandvävaregatan 5


Slutpris
2 195 000 kr

Kulltorp— Kristianstad

Trevligt 1-plans kedjehus!

Nu finns möjligheten att förvärva ett av dessa populära kedjehus på Kulltorp med en luftig planlösning och moderna materialval. Detta härliga Brf-kedjehus med villakänsla har välplanerade ytor och bra läge. Denna bostad erbjuder det bästa av två världar. Här finns känslan av att bo i ett eget kedjehus men samtidigt också tryggheten av att ingå i en bostadsrättsförening - allt yttre underhåll ligger på föreningen. I bostaden finns genomgående ljusa väggar matchat med nyslipat furugolv som ger en charmig och varm känsla. Det stilrena köket har all nödvändig utrustning som spishäll, fläkt, ugn, integrerad diskmaskin, kyl/frys och mikrovågsugn. Köksluckor är vita i kombination med en bänkskiva av ek och vit väggkakel. Hallen intill köket är rymlig och där finns plats för matbord längs fönsterpartiet ut mot bostadens uteplats i solsäkert läge. Från hallen når vi lägenhetens två sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbordshörna samt två rymliga klädkammare för diverse förvaring. Badrummet är helkaklat i stilrena materialval med vita kakelväggar och svart skiffergolv med golvvärme. Här finns duschhörna, wc, tvättmaskin, handdukstork, tvättställskommod med svart granitskiva och spegel. Intill entrén finns även en gästtoalett. Från hallen når man det rymliga vardagsrummet som är bostadens naturliga samlingspunkt med ljus och rymd tack vare pulpettak och stora fönsterpartier. Vid behov av ytterligare ett sovrum går det att dela av bortre delen av vardagsrummet till ett större föräldrasovrum. Från vardagsrummet nås det härliga altandäcket med utemöbler. Altanen vetter mot söder för optimalt utnyttjande av soltimmar. Ett praktiskt och lättskött boende med carport och förråd. Denna lägenhet måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!


Boarea
99 kvm
Avgift
5 225 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-11-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.