Bronsgjutarvägen 76, lghnr 2 / Hammar / Kristianstad / Nyproduktion

Byggnation pågår!

Brf Hammars Hem
Utgångspris
2 345 000 kr
Boarea
126 kvm
Avgift
5 775 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse

Är det dax att förverkliga drömmen om ett exklusivt tvåplanshus för den moderna familjen?

Strax utanför Kristianstad i området Hammar växer ett nytt bostadsområde sakta fram. Hem1 bygger tjugoen exklusiva tvåplanshus för den moderna familjen – tre radhus och arton kedjehus. Ett högkvalitativt hem med modern arkitektur och stilren interiör som gör det enkelt att inreda personligt. Här kan ni själva vara med och påverka ert framtida boende genom val av golv, kök och badrum. Det släta innertaket och gipsade smygar ger bostaden ett modernt intryck!

Bostadsrätterna är välplanerade tvåplanshus med 5 rum och kök på en boarea om 126 kvadratmeter där planlösningen uppfyller höga krav på tillgänglighet. Båda plan värms upp av vattenburen golvvärme med gediget ek- och klinkergolv.

Kök och vardagsrum samsas i en öppen och social planlösning där det finns gott om plats för både vardagshäng och middagsbjudningar. Noga planerade fönstersättningar i kombination med olika höjd i taket där vardagsrumsdelen har ett ryggåstak som på sitt högsta ställe mäter 3,4 meter i höjd.

Köket har en smakfull inredning från Ballingslöv som matchas med vitvaror från Miele.

Helkaklat badrum för en fräsch och lättstädad miljö med praktiskt tvättavdelning.

På nedre plan finns också ett rymligt sovrum med ett stort fönsterparti som vetter mot trädgården. Den mer privata del av huset finns en trappa upp med två sovrum och allrum (alternativt tre sovrum finns som tillval). Förvaringsmöjligheterna är mycket goda i form av en klädkammare och här finns också ett helkaklat badrum.

Exteriör väntar en vit, - grå- och svartmålad fasad med fönsterfärger i kombinationer av samma kulörer. För att förstärka den naturnära känslan kommer ett vackert och miljövänligt sedumtak finnas på entrétak, förråd och pulpettaket. Sedumtaket förändrar karaktär över årstiderna och gör utsikten från andra våningen till ett grönare kvarter.

Samtliga bostäder har ett externt förråd på baksidan samt tillgång till parkering i carport med laddare för elbil. Varje lägenhet får även en färdig trädgård anlagd med en uteplats att koppla av på varma vår- och sommardagar. Dessutom anlägger Hem1 ett poolområde endast några steg från bostaden. Perfekt för att skapa semesterkänslan på hemmaplan och kommer bli er favoritplats på somrarna! Poolen samt poolhuset kommer delas med område C, som utgörs av 22 bostäder.

Sammanfattningsvis väntar en bostad med genomgående hög standard med inredning från kända välrenommerade leverantörer. Här bor ni i en växande stadsdel där nya C4 Shopping växter fram, med närhet till service, skola, grönområden samt goda förbindelser både med bil, kollektivtrafik och cykel.

Känner du redan nu att Brf Hammars Hem är något för dig? Varmt välkommen att kontakta någon av fastighetsmäklarna Lena Fridlund Danielsson eller Amanda Sundquist!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 25 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Rumsbeskrivning
  Välkommen till Brf Hammars Hem.
  Redan i entrén möts ni av en öppenhet som fortsätter igenom hela bostaden. Den vitmålade trappan med eksteg och det avlånga fönstret gör att entré upplevs ljus och luftig. På golvet ligger ett snyggt och stryktåligt klinkergolv för att inte bekymra trägolvet med snöblöta skor i onödan.

  Några steg in i huset öppnas de sociala ytorna upp. Kök, matrum och vardagsrum i öppen och social livsstil. Med den inbjudande planlösningen blir gemenskapen härlig och alla kan umgås oavsett om du sitter i soffan, vid matbordet eller står vid spisen i köket. Köket kommer från Ballingslöv och alla vitvaror är från Miele. Vardagsrummet är spatiöst med öppet upp till nock. Från vardagsrummet stegrar ni ut på den träbelagda uteplatsen där sköna kvällar kan åtnjutas. Stora och noga planerade fönstersättningar ger en fin kontakt med trädgården och omgivningarna runtomkring.

  På nedre plan finns också ett stort sovrum som vetter ut om trädgården samt ett helkaklat badrum för en fräsch och lättstädad miljö med tvättavdelning. Utrustningen består av toalett från Ifö, tvättställskommod från HAFA, belysta speglar, stor dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

  En våning upp kan man välja att få tre sovrum eller göra det lite öppnare och får ett stort allrum. Här finns också en klädkammare för praktiskt förvaring samt ett helkaklat badrum med möjlighet till ett varmt bad i badkar om så önskas.
 • Kök
  Köksinredning från Ballingslöv med vitlackerade luckor och lådfronter. Stänkskydd av kakel. Vita vitvaror från Miele. Utrustningen består av spishäll, utdragbar fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskbänk, diskmaskin samt kyl & frys i fullhöjd. Rostfritt finns som tillval.
 • Badrum
  Helkaklade badrum med inredning från Hafa och INR. Utrustningen består av toalett, tvättställ samt dusch med duschväggar. Badkar finns som tillval. Badrumsinredning med spegel och skåpsinredning.
  Tvättmaskin & torktumlare från Miele.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  126 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsföreningen)
 • Rum:
  5 (4 sovrum)
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  2018
 • Kommentar, byggnad
  Grund: Betongplatta på mark med ingjuten golvvärme.

  Ytterväggar: Isolerade träregelstomme 195 + 45. Målad gipsskiva på insidan.

  Innerväggar: Ljudisolerade regelväggar med gipsskivor.

  Yttertak: Fackverkstakstolar, isolering, råspont, svart papptak, sedumtak.

  Fönster och fönsterdörrar: 3-glas aluminium/träfönster i vitt, grå eller svart med isolerglas.

  Ytterdörr: NorDan Linjalen 838G (ASSA låscylinder).

  Trappa: Vitmålad trappa med eksteg.

  Innerdörrar: Vitmålade massiva innerdörrar med ram. Karmar med mjukstängande lister.

  Takhöjd: 2,5 meter på nedre plan respektive övre plan. I vardagsrummet med ryggåstak på 3,4 meter på högsta stället.

  Trägolv: Heidelberg ek 3-stav mattlack för Kährs, 15 mm. Fler golv finns som tillval.

  Ventilation: Återvinningssystem, FTX.

  El: Förutom eluttag för normal belysning ingår armaturer som placeras i badrummet. Under köksskåpen sitter led-spottar i baldakin. Utebelysning 2 st vid entrén samt vid uteplats. Samtliga bostäder förses med brandvarnare. Multimediacentral ingår.
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning via fjärrvärme.
  Värme: Vattenburen golvvärma på plan 1 och plan 2.
 • Allmän information
  Välkommen till Brf Hammars hem. Totalt kommer 3 radhuslägenheter samt 18 kedjehuslägenheter att byggas. Husen är anslutna för el- , vatten- och fjärrvärmeleverans med separat mätare för varje lägenhet. Lägenheterna är belägna i markplan och har uteplats och trädgård. Varje lägenhet har en parkeringsplats för bil till respektive lägenhet samt ett förråd.
 • Övriga utrymmen
  Det finns ett förråd till varje lägenhet på tomtens baksida. Golvyta med betongplatta, oisolerat tak och väggar. Förrådsytterdörr med cylinderlås.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Fiber. Abonnemang bekostas av bostadsrättsinnehavaren.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Radhus 1-14 har en gemensam plats till parkering i carport med laddare för elbil. Carport är utformad med betongplatta.
Ekonomi
 • Avgift:
  5 775 kr/mån
 • Uppvärmning, hushållsel, V/A, renhållning, fiber:
  2 205 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad:
  2 205 kr/mån
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Andel i förening:
  4,7619
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Hammars Hem Org.nr 769365-3783
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Klicka här för att börja använda kartan
Närliggande platser & landmärken

 • Tågstation - Kristianstad C
 • 3,14 km
 • 9 min
 • 14 min
 • 48 min
 • Hållplats - Hammar Nosabyvägen
 • 261 m
 • 1 min
 • 3 min
 • 10 min
 • Sjö
 • 1,72 km
 • 5 min
 • 10 min
 • 37 min
 • Le Croissant
  276 m
  Happy Italy
  283 m
  Baked & Grilled
  298 m
  Hammar pizzeria
  308 m
  Grub Shack Burger
  341 m
 • Hammars skola
  501 m
  Månsagårdens förskola
  712 m
  Förskolan Lekholmen
  1,15 km
  Milnergymnasiet
  1,34 km
 • City gross
  352 m
  ica
  2,03 km
  Netto
  2,22 km
  Gamla Näsby Livs
  3,74 km
  Willys
  3,78 km
 • Hammar Nosabyvägen
  261 m
  Hammar Åängavägen
  316 m
  Hammarslund Smithsväg
  702 m
  Hammarshemmet
  799 m
  Hammarslund Fågelängsvägen
  975 m
 • Kristianstad C
  3,14 km
  Fjälkinge station
  5,28 km
Området

Hammar

Kristianstads nya stadsdel! Mysigt villaområde strax öster om Kristianstad. Naturskönt omringat av åkrar och vackra gröna fält.

NÖJE

I Hammar ligger nyöppnade handelscentret C4-Shopping. C4 Shopping är en modern och hållbar mötesplats med inspirerande butiker, sköna restauranger och gröna oaser under ett och samma höga tak.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Här finns bra cykelvägar, det är säkert för stora och små att ta sig runt i området. Det går flera busslinjer mellan Hammar och Kristianstad. På 5 minuter tar man sig in till stan med bil.

FAMILJELIV

I Hammar är det enkelt att ha familj! Flera förskolor finns att välja mellan och i Hammar skola går barnen i låg- & mellanstadiet, högstadiet går de på Nosabyskolan.

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier