Floravägen 60 / Kristianstad- Egna Hem / Kristianstad

Stilrent och modernt bostadsrättsradhus med lugnt och attraktivt läge på EgnaHem!

Slutpris
2 020 000 kr
Boarea/biarea
73/36 kvm
Avgift
4 050 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna radhus på Floravägen såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Floravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad- Egna Hem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen hit till Kristianstad- Egna Hem och ett radhus med en levnadsytan om ca 109 kvm. Detta radhus i 2 plan med inredd källare är stilrent, modernt och erbjuder bland annat lättmöblerade rum, vackra golv och sociala ytor – ett exklusivt boende med fina ytskikt, modern utrustning, öppen spis och härlig atmosfär. Allt är i tipptopp och det är bara att flytta in.

BRF Sebohus nr 1 i Kristianstad org.nr. 738200-0292 är en trevlig och stabil förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga och en trevlig och välskött trädgård samt förråd för trädgårdsredskap. I månadsavgiften om 4050 kronor ingår tv, vatten och värme.

På Floravägen omges du både av rogivande grönska och trevlig utemiljö. Du når enkelt matbutiker, restauranger, förskola, skolor, lekplatser, vackra promenadstråk och kommunikationer då allt ligger i närområdet.
Välkommen till Kristianstad- Egna Hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Egna Hem

Fint villaområde mitt i stan! Nära till grönområdet Björket för promenader och idrottsplats.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

Granne med grönområdet Björket där man njuter av sköna promenader och joggingturer i härlig natur. Här finns även en idrottsplats.

KOMMUNIKATION

Cykel- och gångavstånd till centrum och sjukhus. Stadsbussarna går regelbundet till centrum.

FAMILJELIV

Här finns förskolor i både kommunal och privat regi. Parkskolan och Centralskolan inom gångavstånd.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.