Gamla Slättängsvägen 13

Gamla Slättängsvägen 13

Slutpris

1 920 000 kr


Kristianstad - Åsumtorp— Kristianstad

Gamla Slättängsvägen 13


Slutpris
1 920 000 kr

Kristianstad - Åsumtorp— Kristianstad

Välplanerad 1,5-plansvilla med lättskött tomt!

Välkomna till denna välplanerade villa i 1,5 plan på Gamla Slättängsvägen 13. Läget är lugnt och bra med närhet till natur, gång-och cykelvägar men också till motorväg och Kristianstad centrum. Bra bussförbindelser finns. Den lättskötta tomten vetter ut mot åker och grönska, en ynnest att få bo så fritt men med närheten in till stadens utbud! Carport och plattlagd uppfart finns med plats för tre bilar!

Villan på 115 kvadratmeter är väldisponerad och rymmer den större familjen. På entréplan finner vi rymlig hall, sovrum, badrum, separat tvättutrymme, kök med matplats och ett bra vardagsrum i vinkel med plats för både matbord och en större soffgrupp. På vindsplanet finner vi två sovrum, klädkammare också i två till antalet, badrum och ett allrum som har potential att bli ett större sovrum om behovet finns. Via detta utrymme nås den rymliga balkongen med utsikt över fälten. Ett ypperligt tillfälle att förvärva en bra villa med god potential för egen prägel!
Villan är besiktigad och försäkrad mot dolda fel sk. "Skyddat köp".

Välkomna att boka in er på visning!


Boarea/biarea
115/8 kvm
Driftkostnad
41 572 kr/år
Tomtarea
695 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-11-12

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna villa på Gamla Slättängsvägen såldes av oss 2022-11-12. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Gamla Slättängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.