Götgatan 12 B / Kristianstad - Östermalm / Kristianstad

Karaktärsfull och vacker sekelskiftes 2.5a med härlig utsikt över den lummiga innergården

Slutpris
1 775 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
2 887 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Götgatan såldes av oss 2019-06-23. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Götgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en av Kristianstads mest anrika adresser hittar du denna sekelskiftes 2:5a om 63 kvadratmeter. Bostaden, som är i mycket fint skick, är karaktärsfull, vacker och erbjuder välbevarade originaldetaljer såsom spröjsade fönster, ekparkett och skjutdörrar. Här bor du i en stilren lägenhet med vackra golv, högt i tak, utmärkt planlösning och fräscha ytskikt.

BF Eget Bo u.p.a är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en vacker innergård och grillplats. I månadsavgiften om 2887 kronor ingår tv, vatten, värme, källarförråd och vindsförråd.

Här i Kristianstad - på Östermalm är det lätt att trivas – läget på Götgatan är fenomenalt! Här bor du centralt och vackert med Konditori Axelsson alldeles runt hörnet, city en kort promenad bort och nära till matbutiker, restauranger och caféer. Det här är ett boende som klippt och skuret för dig som letar efter ditt första boende, ett par eller för dig som vill ha nära till allt!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration