Götgatan 12 B / Kristianstad - Östermalm / Kristianstad

Karaktärsfull och vacker sekelskiftes 2.5a med härlig utsikt över den lummiga innergården

Slutpris
1 775 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
2 887 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Götgatan såldes av oss 2019-06-23. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Götgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en av Kristianstads mest anrika adresser hittar du denna sekelskiftes 2:5a om 63 kvadratmeter. Bostaden, som är i mycket fint skick, är karaktärsfull, vacker och erbjuder välbevarade originaldetaljer såsom spröjsade fönster, ekparkett och skjutdörrar. Här bor du i en stilren lägenhet med vackra golv, högt i tak, utmärkt planlösning och fräscha ytskikt.

BF Eget Bo u.p.a är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en vacker innergård och grillplats. I månadsavgiften om 2887 kronor ingår tv, vatten, värme, källarförråd och vindsförråd.

Här i Kristianstad - på Östermalm är det lätt att trivas – läget på Götgatan är fenomenalt! Här bor du centralt och vackert med Konditori Axelsson alldeles runt hörnet, city en kort promenad bort och nära till matbutiker, restauranger och caféer. Det här är ett boende som klippt och skuret för dig som letar efter ditt första boende, ett par eller för dig som vill ha nära till allt!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Östermalm ligger centralt, här är det nära till det mesta.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Gång och cykelavstånd till det mesta. Tåg- och bussstationen ligger på gångavstånd och därifrån tar dig snabbt och lätt vidare.

FAMILJELIV

När du bor på Östermalm har du flera valmöjligheter vad gäller förskolor och skolor i närheten. Tivoliparken ligger en kort promenad bort, där hittar du lekplatser och olika evenemang. Kristianstads bibliotek ligger på Östermalm.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.