Hallarödsvägen 12 / Kristianstad-Vä / Kristianstad

1-planshus i Kristianstad-Vä!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
109 kvm
Driftkostnad
29 156 kr/år
Tomtarea
882 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-02-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Hallarödsvägen såldes av oss 2020-02-08. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Hallarödsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Vä är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett kvadratsmart och optimalt planerat hus i genomgående fint skick. Ett stilrent boende i en plan med nylagda trägolv, fräscha ytskikt, utmärkt planlösning och sociala ytor. Bostaden har dessutom fönster i flera väderstreck , lättmöblerade rum och fina ytskikt. Nytt kök med köksö, nytt badrum, öppen planlösning mellan matrum, vardagsrum och kök.

Huset står på en lättskött, trevlig och praktisk hörntomt och trädgårdstomt med välskött gräsmatta. Trädäck i solsäkert sydvästläge.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Kristianstad-Väs hjärta. Nära bland annat Vä skolan, Vä centrum och Skepparslöv.

Varmt välkommen till Hallarödsvägen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Öllsjö

Trivsamt och barnvänligt bostadsområde i sydvästra delen av Kristianstad.

NÖJE

Från Öllsjö har du nära till Kristianstad centrum och där finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

Här finns fina motionsslingor att promenera eller jogga runt. I Vä, några kilometer iväg hittar du fotbollsplan, tennisbanor, utomhusbad och andra fritidsaktiviteter.

KOMMUNIKATION

Utmärkta förbindelser med stadsbussen in till Kristianstad, det finns även fina cykelvägar.

FAMILJELIV

I Öllsjö finns flera olika förskolor att välja mellan. På Öllsjöskolan går barnen hela grundskolan. Gymnasium finns flera olika alternativ i Kristianstad.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.