Hardeknuts väg 4

Hardeknuts väg 4

Slutpris

4 000 000 kr


Öllsjö— Kristianstad

Hardeknuts väg 4


Slutpris
4 000 000 kr

Öllsjö— Kristianstad

Välkommen till Hardeknuts väg 4! Ett snyggt och trivsamt stenhus med hög kvalitet på material i omtyckta området Öllsjö!

Villans hjärta utgörs av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger ett luftigt och rymligt intryck. Köket är utrustat med toppmoderna vitvaror och har en stilren design som passar perfekt in i det moderna hemmet. Här finns gott om bänkyta för matlagning och förvaring av köksredskap.
Vardagsrummet ligger strax intill och är en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Stora fönster släpper in mycket naturligt ljus och skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Här har du gott om plats för soffor, fåtöljer och underhållningssystem.
Vi bjuds på 3 stora sovrum som alla rymmer dubbelsäng men även andra möbler och garderober. Vi finner 2 fina helkaklade badrum samt praktiskt tvätt- och teknikrum där du kan tvätta och hålla ordning på teknisk utrustning. Här finns även plats för förvaring av andra vardagsprylar.
Villan har också en stensatt uteplats med plats för umgänge i trädgården. Här kan du grilla och njuta av sommarens långa dagar och varma nätter.
Låga driftskostnader ger fördelaktig ekonomi, du betalar heller ingen fastighetsavgift förrän år 2030. Läget ger närhet till förskola och skola men även kommunikationer med buss eller för dig som pendlar och vill ha nära till E22. Mataffär och bensinstation finns vi i Vä centrum en kort bit bort.

Det här moderna och välplanerade huset kommer att bli ett drömhem för familjen som vill ha ett bekvämt och modernt liv både inomhus och utomhus.

Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
131/13 kvm
Driftkostnad
37 560 kr/år
Tomtarea
720 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-10-16

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna villa på Hardeknuts väg såldes av oss 2023-10-16. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Hardeknuts väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.