Lunnavägen 5 / Hedentorp / Kristianstad

Vacker och pampig 20-talsvilla på Hedentorp!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
130/60 kvm
Driftkostnad
39 926 kr/år
Totalareal
599 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Lunnavägen såldes av oss 2019-08-08. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Lunnavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hedentorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vacker och pampig 20-talsvilla på citynära läge på Hedentorp. Villa med mycket karaktär, fina kvalitéer och detaljer. Äldre charm blandas med modern renovering. Skyddad uppvuxen trädgårdstomt med mysiga uteplatser. Väldisponerad villa med trevlig planlösning. Härliga och generösa umgängesytor, läckert kök med inbjudande matplats, fyra sovrum i bra storlek och fräscha badrum. Rymlig källare med gott om förvarings möjligheter och praktiskt garage med förråd. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Hedentorp

Populärt område i Kristianstads utkant, ca 2 km från centrum. Här bor man enkelt och tryggt på ett naturskönt läge med det mesta inom räckhåll.

NÖJE

Mycket naturskönt, omgivet av ängar och beteshagar. Fina promenadstråk! I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Det går bussar regelbundet till och från Hedentorp och det finns fina cykelvägar. Med bil är du snabbt ute på E22 och kan ta dig vidare i Skåne.

FAMILJELIV

På Hedentorp finns det både förskola och skola. Det finns även en liten kiosk. Med stormarknader och butiker 1-2 kilometer bort behöver du aldrig känna att någonting saknas.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.