Myrvägen 1 D

Myrvägen 1 D

Slutpris

2 600 000 kr


Kristianstad-kulltorp— Kristianstad

Myrvägen 1 D


Slutpris
2 600 000 kr

Kristianstad-kulltorp— Kristianstad

Nu finns ett av de eftertraktade och snyggt karaktärsfulla teglade 1-plans bostadrättsradhusen till salu i Brf Kyparen med adressen Myrvägen 1D!
Med villakänsla bor du på ett plan och har en insynsskyddad innergård därtill. Bostaden bjuder oss på kök med matplats, 2 st bra sovrum, badrum med dusch och separat tvättstuga, klädkammare och ett fantastiskt vackert vardagsrum där det är öppet till nock! Intill vardagsrummet finner vi uterum med utgång till den fina innergården som tillhör bostaden. Här ligger stensättning och det finns rabatter. Eget trädgårdsförråd och pergola samt vidbyggt garage. Fin uteplats även vid husets entrésida.
Ett fantastiskt fint boende på Kulltorp för dig som söker ett villalikt boende men där du har bostadsrättens alla fördelar.
På Kulltorp bor du med björket och natur nära ditt nya hem. I närhet finns även förskola, skola, mataffär, kommunikationer såsom buss samt cykelavstånd till Kristianstads centrum.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
92 kvm
Avgift
6 425 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-06-04

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna lägenhet på Myrvägen såldes av oss 2023-06-04. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Myrvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.