Sven tveskäggs väg 14 / Öllsjö-Vä / Kristianstad

Nu finns äntligen en fin 1 1/2- plansvilla med källare i Öllsjö-Vä, strax intill Öllsjö Park!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea/biarea
152/90 kvm
Driftkostnad
31 479 kr/år
Tomtarea
1 216 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-05-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Sven Tveskäggs Väg såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Sven Tveskäggs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öllsjö-Vä är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett barnvänligt och välplanerat hus i genomgående fint skick. Ett insynsskyddat boende i 1 1/2- plan med källarplan med fräscha ytskikt, utmärkt planlösning och fönster i flera väderstreck. Bostaden har dessutom bra förvaringsmöjligheter, utmärkt planlösning, sociala ytor och källare. Huset står på en lummig, barnvänlig och härlig trädgårdstomt med fruktträd, gräsmatta, lekstuga och en vacker häck som skyddar mot insyn. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Öllsjö-Vä´s hjärta. Nära bland annat Öllsjöskolan, Öllsjö park och Skepparslövs fina strövområden
Varmt välkommen till Sven Tveskäggs väg!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Öllsjö

Trivsamt och barnvänligt bostadsområde i sydvästra delen av Kristianstad.

NÖJE

Från Öllsjö har du nära till Kristianstad centrum och där finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

Här finns fina motionsslingor att promenera eller jogga runt. I Vä, några kilometer iväg hittar du fotbollsplan, tennisbanor, utomhusbad och andra fritidsaktiviteter.

KOMMUNIKATION

Utmärkta förbindelser med stadsbussen in till Kristianstad, det finns även fina cykelvägar.

FAMILJELIV

I Öllsjö finns flera olika förskolor att välja mellan. På Öllsjöskolan går barnen hela grundskolan. Gymnasium finns flera olika alternativ i Kristianstad.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.