Västra Boulevarden 29

Västra Boulevarden 29

Slutpris

2 625 000 kr


Kristianstad - Centralt— Kristianstad

Västra Boulevarden 29


Slutpris
2 625 000 kr

Kristianstad - Centralt— Kristianstad

I välskötta bostadsrättsföreningen Mårten Persson finns nu en mycket fin och rymlig lägenhet om 4,5 rum och kök till salu. Lägenheten bjuder oss på 3 st sovrum, varav det största har utgång mot balkongen och innergården. Vidare finns ett mindre rum som idag används som walk-in-closet. Entrén och hallen är rymlig i sitt utförande och hallen är även möblerbar. I anslutning till hallen finner vi 2 st helkaklade badrum varar ett har tvättmöjligheter och badkar, det andra har dusch. Perfekt med två badrum! Köket som är uppöppnat mot vardagsrummet ger en känsla av rymd och gemenskap när man lagar mat, här är det trevligt, ljust och välkomnande! Lägenhetens balkong är stor och här kan man ha både matgrupp samt solstol och vyn är härlig då balkongen vetter mot innergården som är en skyddad oas. En riktigt fin stadslägenhet där man har både lugnet men även det härliga sorlet från Tivoliparken om sommaren när det är konserter i parken. Perfekt kombo!
Välkommen på visning!


Boarea
104 kvm
Avgift
6 551 kr/mån
Rum
4,5 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2022-06-15

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna lägenhet på Västra Boulevarden såldes av oss 2022-06-15. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Västra Boulevarden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.