Kvidinge / Åstorp

Ljust och inbjudande hus med stor trädgård

Referensnummer
442 015
Boarea/biarea
115/24 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Vi förbereder nu inför marknadsföring av detta hus som erbjuder ett ljust och inbjudande boende där det i princip bara är att flytta in. Här erbjuds öppen spis, härlig atmosfär och mycket karaktär. Ett trevligt, ljust och fräscht kök med fönster mot tomten och skåpluckor i grå kulör. Vardagsrummet är mysigt, öppet och charmigt och huset erbjuder gott om sovplatser med tre eller upp till fyra sovrum.

Huset är beläget på en stor, lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med fruktträd, stora gräsytor och uthus. Här finns även en charmig och funktionell gäststuga med plats för gäster eller tonåringen samt ett stort förråd med bra förvaring och plats för trädgårdens alla redskap.

Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag så meddelar vi dig när bostaden kommer marknadsföras med tillhörande visningar. Tillträdet kommer inte ske förrän längre fram under 2021. Inga förhandsvisningar kommer att ske. Vänligen kontakta fastighetsmäklare Ulrika Sörensen för mer info.

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn