Långvinkelsgatan 5

Långvinkelsgatan 5

Slutpris

1 600 000 kr


Kvidinge— Åstorp

Långvinkelsgatan 5


Slutpris
1 600 000 kr

Kvidinge— Åstorp

Ljust och inbjudande hus med stor trädgård

I Kvidinge ges nu möjlighet att förvärva ett omsorgsfullt skött hus där nuvarande ägare skapat ett fantastiskt och mysigt hem som man verkligen trivs i, både som boende och besökare. Detta hus erbjuder ett ljust och inbjudande boende med en härlig charm. Här erbjuds öppen spis, härlig atmosfär och mycket karaktär. Ett trevligt, ljust och fräscht kök med fönster mot tomten och skåpluckor i grå kulör. Vardagsrummet är mysigt, öppet och charmigt och huset erbjuder gott om sovplatser med tre eller upp till fyra sovrum.

Huset är beläget på en stor, lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med fruktträd, stora gräsytor och en riktigt härlig insynsskyddad baksida. Här finns även en trevlig och funktionell gäststuga med plats för gäster eller tonåringen samt ett stort garage med bra förvaring och här finns också plats för trädgårdens alla redskap. Bilen parkerar man smidigt på tomten vid entrén. Huset är förbesiktigat och säljarna har tecknat en dolda-fel försäkring, en trygghet både för köparna och säljarna.

Här bor du i hjärtat av Kvidinge med Åstorp C och Klippan C på knappt 10min och Ängelholm C samt Helsingborg C på knappt 25min med bil, det finns även bra tågförbindelser från Kvidinge vilket gör att du med lätthet tar dig runt med kollektivtrafiken. Tågstationen ligger endast en kort promenad från bostaden. I Kvidinge centrum kan du handla i närbutiken, äta lunch eller bara ta en trevlig promenad genom byn . Kvidinge bjuder även på friluftsbad samt närhet till natur då Söderåsen inte ligger långt bort.


Denna pärla får du bara inte missa! Varmt välkommen att anmäla dig till visning.


Boarea/biarea
115/24 kvm
Driftkostnad
27 693 kr/år
Tomtarea
1 100 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-08-29

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Långvinkelsgatan såldes av oss 2021-08-29. Se alla våra försäljningar i Kvidinge samt även på Långvinkelsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.