Marketenterigatan 7 / Kvidinge / Åstorp

Trevlig familjevilla i Kvidinge!

Slutpris
2 030 000 kr
Boarea
139 kvm
Driftkostnad
34 687 kr/år
Tomtarea
930 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-06-29
Bostaden är såld!

Denna villa på marketenterigatan såldes av oss 2020-06-29. Se alla våra försäljningar i Kvidinge samt även på marketenterigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvidinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva en trevlig 1 1/2-plansvilla i Kvidinge! Interiört bjuder villan på en välplanerad planlösning med trevliga sällskapsutrymme. Här finns vardagsrum, tre sovrum och från köket finns utgång till ett härligt uterum. Perfekt under tidig vår och sen höst för att förlänga sommarhalvåret.

Villan omges av en lättskött trädgård med både plana ytor och växtlighet. Trevliga uteplatser som det går att växla mellan beroende på väder och soltimmar. Ett förråd i trädgården är bra för trädgårdsredskapen samt ett garage med tillhörande förråd.

Bra läge i lugna och barnvänliga Kvidinge med närhet till såväl tågstation som livsmedelsaffär. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.