Badhusgatan 9 / Nyhamn / Landskrona

Underbar seasidevåning i Nyhamn med påtaglig marin känsla samt två inglasade balkonger

Slutpris
3 450 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
5 100 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-08-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Badhusgatan såldes av oss 2019-08-07. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Badhusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På utmärkt läge finner ni denna ytterst väldisponerade lägenhet i genomgående utmärkt skick med dubbla inglasade balkonger, båda generöst tilltagna. I den öppna planlösningen förenas vardagsrum, matplats och kök som kompletteras av två sovrum samt ett rymligt, stilfullt badrum med tvättavdelning. Allt paketerat i moderna, enhetliga ytskikt med exklusiva inslag.

I det expansiva Nyhamnsområdet är det lika nära till centrum, shopping och restauranger som till hav och bad. På motsatta kajsidan hittar man såväl stans populäraste glassbar som nyöppnade hotell Öresund med restaurang, gym och spaavdelning. Underbara promenadstråk sträcker sig såväl längs med vattnet mot Borstahusen som genom grönskande parkområden i anslutning till den välbevarade 1500-talsfästningen Citadellet och Sveriges förmodligen vackraste koloniområde.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Nyhamn

Nära till det mesta, både bad och city!

Nöje

I det expansiva Nyhamnsområdet är det lika nära till centrum, shopping och restauranger som till hav och bad. På motsatta kajsidan hittar man såväl stans populäraste glassbar som nyöppnade hotell Öresund med restaurang, gym och spaavdelning. Ett par hundra meter bort ligger stadskärnan med flertalet restauranger, butiker, museum och pubar.

Fritid

Underbara promenadstråk sträcker sig såväl längs med vattnet mot Borstahusen som genom grönskande parkområden i anslutning till den välbevarade 1500-talsfästningen Citadellet och Sveriges förmodligen vackraste koloniområde. Även konsthallen med diverse utställningar och caféverksamhet är värt ett besök. På promenad- och cykelavstånd finns lokaler som erbjuder Crossfit.

Kommunikation

Endast ett par minuters promenad till busshållplats, där du med stadsbussarna enkelt tar dig vidare till tågstationen. Det tar endast en dryg timme till Kastrup.

Familjeliv

I närområdet finns flertalet skolor/förskolor. Du tar dig med cykel eller buss/bil till Internationella Engelska skolan som ligger i norra Borstahusen.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.