Föreningsgatan 66

Föreningsgatan 66

Slutpris

1 250 000 kr


Landskrona - Saturnus— Landskrona

Föreningsgatan 66


Slutpris
1 250 000 kr

Landskrona - Saturnus— Landskrona

Välkommen till HSB:s populära bostadsrättsförening Saturnus, där en välplanerad 4-rumslägenhet på andra våningen väntar på att bli ditt drömhem.
Denna lägenhet erbjuder inte bara en fin inglasad balkong i soligt söderläge, utan också tillgång till en prunkande innergård med en porlande bäck, grönytor, planteringar, sittplatser och mindre lekplats.

När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall som leder dig in i denna omsorgsfullt planerade lägenhet. De två badrummen, båda utrustade med dusch, ger fin bekvämlighet för familjen.
Lägenheten erbjuder tre sovrum i varierande storlek, perfekt för den växande familjen eller för att skapa arbetsrum eller gästrum efter behov.

Det härliga vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge. Med en separat utgång till den inglasade balkongen kan du njuta av frisk luft och vacker utsikt samtidigt som du har ditt eget privata utomhusutrymme.


Boarea
94 kvm
Avgift
7 209 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-07-28

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Föreningsgatan såldes av oss 2023-07-28. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Föreningsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.