Kungsgatan 5

Kungsgatan 5

Slutpris

1 600 000 kr


Nyhamn— Landskrona

Kungsgatan 5


Slutpris
1 600 000 kr

Nyhamn— Landskrona

Lägenhet / Lokal i toppskick på utmärkt, centralt läge

I samband med att Svenska Mäklarhuset nu söker lite större lokaler erbjuds möjligheten att förvärva denna bostadsrätt med den lite unika möjligheten att kunna nyttjas som antingen bostad eller lokal.

Som lägenhet, trivsam och kvadratsmart 2:a i nyskick med faciliteter som vattenburen golvvärme och badrum med tvättmaskin & torktumlare. Som lokal, ytterst representativ och väldisponerad som skulle lämpa sig utmärkt för en advokat, jurist, skönhetsklinik, frisör, kiropraktor/naprapat eller liknande. Möjlighet till kontorsplatser, konferensrum eller avskilt behandlingsrum.

Den genomgående, halvöppna planlösningen erbjuder en generöst tilltagen takhöjd om hela 2,70 m som tillsammans med stora, högresta fönsterpartier bidrar till härligt ljus och rymd. Det vackra golvet av granitkeramik skapar tillsammans med enhetliga ytskikt och massiva inslag av ekkarmar och dörrar en såväl påkostad och exklusiv som harmonisk känsla.

Entrén erbjuder möjlighet för klädavhängning innan den öppnar upp sig mot köket med utrymme för matplats, vardagsrummet med plats för tv-soffan samt ett generöst tilltaget sovrum och ett helkaklat badrum med tvättsektion. Förvaringsutrymme i flertalet garderobssektioner som dessutom kan kompletteras med fler beroende på hur lägenheten/lokalen nyttjas.

Läget är utmärkt där stadens centrum knyts samman med Nyhamnsområdet och Sofia Albertinas ståtliga skepnad ständigt utgör en fröjd för ögat. Lugnt och lite avskilt men ändå direkt närhet till allt som de centrala delarna av staden har att erbjuda i form av kommunikationer, restauranger, kultur, natur och badplatser. Med andra ord ett utmärkt upptagningsområde för kunder om lokalen ska användas till att bedriva verksamhet.

Som bostadsrättsinnehavare i föreningen har man tillgång till såväl det härliga poolomorådet som den gemensamma takterrassen på femte våningen. Fastigheten som inhyser Brf Hamnoasen tilldelades 2018 såväl "Årets stadsbyggnadsprojekt" av Landskrona stad som region Skånes arkitekturpris.

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare.


Boarea
51 kvm
Avgift
3 403 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-05-17

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2023-05-17. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Kungsgatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.