Vattenverksallén 23 / Centrum / Landskrona

Penthousevåning med västerbalkong

Slutpris
1 260 000 kr
Boarea
110 kvm
Avgift
6 493 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-02-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vattenverksallén såldes av oss 2017-02-27. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Vattenverksallén

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Underbar penthousevåning på gavelläge där det drygt fyra meter höga pulpettaket och fri utsikt åt flera väderstreck bidrar till en härlig känsla av ljus och rymd. En lägenhet som inte lämnar mycket övrigt att önska med sin öppna planlösning, genomgående enhetliga och välhållna ytskikt samt en generöst tilltagen balkong i västerläge. Den väl tilltagna takhöjden erbjuder möjlighet till sovloft i två av sovrummen om så önskas.

Parkeringsplats ingår i den för 2017 rejält sänkta månadsavgiften.

Belägen i lugnt område med närhet till tågstation, matbutiker, skolor och lasarett. Dessutom gångavstånd till centrum och en grönskande, välskött innergård med lekplats för barnen.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration