Geijersgatan 2d

Geijersgatan 2d

Slutpris

1 800 000 kr


Limhamns Sjöstad— Limhamn— Malmö

Geijersgatan 2d


Slutpris
1 800 000 kr

Limhamns Sjöstad— Limhamn— Malmö

Nyproducerad tvåa med högt i tak och stor balkong

Nu presenterar vi en nyproducerad tvåa på ett av Malmös bästa lägen, nära "Ribbans" fantastiska strand och Limhamnsfältens böljande grönska. En ljus och välplanerad lägenhet med gott om förvaring och fina materialval.

Genomgående vitpigmenterad 3-stavsparkett i ek och öppen planlösning mellan vardagsrum, samt en härlig takhöjd om 2,83 meter som ger en luftig och härlig känsla. Köket från Vedum är stilrent i betonggrå ton med en ljus bänkskiva. Mycket generös storlek på balkongen och med en trevlig utsikt. Helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En fantastisk lägenhet som verkligen är smart planerad.

Föreningen har verkligen en fantastisk innergård som ligger några våningar upp från gatan, med vacker utsikt över både Limhamnsfälten, Ribersborg strand och havet. Här har man sol hela dagen och kan även njuta av solnedgången när den går ner i horisonten över havet. Här finns många sittgrupper sommartid, boulebana och en liten lekplats.

Limhamnsfältet bjuder in till träning och aktivitet, Limhamns centrum finns inom bekvämt räckhåll och som granne har du Bellevues trevliga villakvarter. Här bor du bokstavligt talet på den nyöppnade ICA-butiken, mer bekvämt kan det inte bli. Stadsbussen stannar strax utanför på Limhamnsvägen och cykelvägen längs Ribersborgsstranden är förmodligen Malmös vackraste.


Boarea
47 kvm
Avgift
2 805 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-01-06

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Geijersgatan såldes av oss 2023-01-06. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Geijersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.