Getgatan 77

Getgatan 77

Slutpris

5 250 000 kr


Limhamn— Malmö

Getgatan 77


Slutpris
5 250 000 kr

Limhamn— Malmö

Karaktärsfull villa med insynsskyddad trädgård

Välkomna till Getgatan 77 och detta otroligt charmiga hus på attraktiv adress. Karaktär, originaldetaljer i fönster, golv och öppen spis, härliga sociala ytor. Huset är 120 + 42 kvadratmeter stort och rymmer sju rum och kök. Här bor du familjevänligt, lugnt och attraktivt i ett hem med en underbar trädgård nära skolor, grönområden och lugna kvarter.

När ni kliver in i huset möter ni en funktionell tambur med gott om plats för jackor och skor. Innanför välkomnar det praktiska köket med vita släta köksluckor och fint junkers skeppsgolv. Precis intill finns ett härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, vacker fiskbensparkett och en öppen spis. En halvtrappa upp finner vi biblioteket med öppet till tak med bevarade takbjälkar. En halvtrappa ner från vardagsrummet finner vi ett sovrum med egen klädkammare och utgång till trädgården. Trappan ner från sovrummet leder oss ner till en spa/relaxavdelning med bl.a jacuzzi och ångbastu. Här finner vi även en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Från köket leder en trappa oss upp till övre plan. Där finner vi två stycken sovrum samt allrum och badrum.

Huset har en 420 kvadratmeter friköpt trädgård. I trädgården finns en cirkelformad pool med vacker stenläggning. Tomten har i övrigt fruktträd såsom aprikosträd, päronträd och fikonträd samt härliga gräsytor och ett grönskande staket som skyddar mot insyn.

Läget på Limhamn passar utmärkt för dig som uppskattar att ha attraktiva förskolor och skolor på gångavstånd samt Limhamn inom cykelavstånd. Dessutom har du Hyllie tågstation och köpcentret Emporia en kort bilresa från bostaden.

Välkommen till Getgatan 77!


Boarea/biarea
67/42 kvm
Driftkostnad
45 200 kr/år
Tomtarea
420 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2019-12-11

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Getgatan såldes av oss 2019-12-11. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Getgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.