Packhusgatan 21 B

Packhusgatan 21 B

Slutpris

1 750 000 kr


Limhamns Sjöstad— Limhamn— Malmö

Packhusgatan 21 B


Slutpris
1 750 000 kr

Limhamns Sjöstad— Limhamn— Malmö

Nyproducerad tvåa med stor balkong mot lugn innergård.

Nu presenteras en nyproducerad tvåa perfekt belägen mellan hav och stad på andra våningen med stor balkong.

Öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor balkong mot den grönskande innergården. Sovrummet har plats för dubbelsäng och har goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Badrummet är stort och har egna tvättmöjligheter.

Lägenheten håller genomgående en hög standard, med genomtänkt inredning, fina materialval och smarta lösningar. Bostaden stoltserar med ett funktionellt kök från exklusiva Vedum. Köket matchas elegant med stilren bänkskiva och med rostfria vitvaror från Electrolux.

Till lägenheten hör ett eget förråd, föreningen har även ett cykelförråd och en gemensam övernattningslägenhet som går att boka när du får besök.

Från bostaden är det bara ett stenkast ner till kajkanten där du kan doppa tårna i hamnens vatten eller bara njuta av den unika atmosfären. Längs kajen har det skapats en trivsam kajpromenad med marint tema och plats för aktiviteter och verksamheter med anknytning till hav och båtliv. Nya Glasbruksskolan på nära avstånd samt med kort promenad till Limhamns centrum. Du finner även Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana på nära avstånd. Här kan du promenera längs havet in mot Malmö City eller ta bussen snabbt och enkelt på limhamnsvägen.

Läs mer hos byggherren :

https://www.jm.se/skane-lan/malmo-kommun/limhamn/bruket/

Varmt välkommen att anmäla intresse!


Boarea
44 kvm
Avgift
3 645 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-07-15

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Packhusgatan såldes av oss 2023-07-15. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Packhusgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.