Västra Kalkbrottsgränd 19a / Limhamn / Malmö

Kvadratsmart etta!

Slutpris
1 145 000 kr
Boarea
38.5 kvm
Avgift
2 065 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Kalkbrottsgränd såldes av oss 2020-08-14. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Västra Kalkbrottsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Limhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad, kvadratsmart etta i välskött förening med låg avgift. Här har man allt en enrummare kan erbjuda. Ytorna har utnyttjats på bästa sätt med gott om förvaring från golv till tak med en rejäl hall, sovalkov i vardagsrummet, badrum med badkar samt ett kök med matplats för flera gäster och gott om arbetsytor. Föreningens fantastiska innergård är som en oas avskild från staden utanför, här spenderas gärna sköna sommardagar.

Här bor man nära havet och samtidigt bara ett stenkast från Limhamns torg och Limhamns centrum, som erbjuder både restauranger och caféer så som populära Kaka på Kaka och Gateau. Förutom detta har man ett bra utbud av klädbutiker, frisör, systembolag, apotek och matbutiker. Bussen in till centrala Malmö tar endast 15 minuter samt till Hyllie Station och Emporia som är ett av Sveriges största köpcentrum tar det endast är 10 minuter.

Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Limhamn

Limhamn brukar beskrivas som den ”lilla staden i den stora staden”. Detta mycket på grund av den småstadskänsla denna populära del av Malmö ger. Då Limhamn tidigare varit en gammal fiskeort finns här gott om äldre bebyggelse i form av charmiga gatuhus på Gamla Limhamn kombinerat med nybygge vid Limhamns kalkbrott och Limhamns Sjöstad – vilket gör stadsdelen till ett av Malmös mest attraktiva bostadsområde. Limhamn är den perfekta stadsdelen för dig som vill ha ett aktivt liv eller bara njuta av livets goda. Den matintresserade bör besöka Limhamns fiskrökeri, Kajuteriet eller njuta av de goda pizzorna på Mastio vid Dragörkajen. Vill man ta en fika finns här ett stort utbud av caféer - Kaka på Kaka tillhör en av de mest populära.

Service

På Limhamn finns ett flertal mataffärer att välja mellan - Malmborgs, Willys, Coop och Lidl. Limhamn centrum har också flera klädbutiker, apotek, restauranger, systembolag, tobakshandel, vårdcentral, frisör och skönhetssalonger – här saknar ni inget!

Natur och fritid

Med närheten till havet och ett aktivt båtliv vid Limhamns småbåtshamn finns det möjlighet till bad och diverse vattensporter eller för dig som önskar att ta det lugnare är ett besök på Kallbadhuset perfekt. Här finns även ett flertal gym för den träningsintresserade. Vill man spela en runda golf bör man besöka Hylliekrokens Golfcenter, vill man åka skridskor kan man besöka Limhamns ishall och är man fotbollsintresserad kan man gå med i Limhamns FF.

Kommunikation

På Limhamn finns goda kommunikationsmöjligheter med Skånetrafiken. Via busslinjerna tar ni er enkelt från Limhamn till bland annat Malmö C, Gustav Adolf Torg, Triangeln, Hyllie och Värnhem för att bara nämna några av destinationerna.

Familjeliv

På Limhamn finns ett flertal olika förskolor och skolor att välja mellan utspridda i de olika delarna av Limhamn. Med fina naturområden finns det goda möjligheter för lek och bus för barn och familjer.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.