Almbacksgatan 9 / Möllevången / Malmö

Vacker trea högst upp i huset

Slutpris
3 195 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
4 766 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Almbacksgatan såldes av oss 2020-07-10. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Almbacksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Möllevången är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en mycket lugn gata, bara ett stenkast från Triangelns shoppingkvarter eller Möllevångstorgets sprudlande torghandel, finner ni denna drömbostad. Belägen högst upp med utsikt över takåsarna kan ni här finna en extremt rogivande atmosfär som är få förunnat.

Här har man tänkt på allt, bostaden har renoverats med varsam hand och därefter tagits mycket väl hand om. Både material och maskiner är valda med stor omsorg och runt om i bostaden finner ni smarta lösningar för så väl förvaring och vardagsbestyr.

I köket kan ni njuta av charmiga djupa fönsternischer och vackra fönster som släpper in ett otroligt ljus, här är inredningen verkligen i en klass för sig. Perfekt både för avancerad matlagning och dagligt kökshäng med vännerna. Den öppna planlösningen med vardagsrummet känns optimal och ger er rymliga sällskapsytor med hög mysfaktor. Sovrummen är båda bra i storlek, det ena ligger med nära anslutning till det ljuvliga badrummet som håller högsta standard och hyser ett badkar för två samt regndusch.

Föreningen har en trevlig innergård med sittgrupper och massor av grönska. Almbacksgatan ligger strategiskt rätt mellan S:t Knut, Möllan och Triangeln, världen ligger för era fötter och ni kan njuta till fullo av det fina kulturliv som staden erbjuder. Restauranger, barer och shopping finns i ert absoluta närområde. För härliga promenader och en picknick i det fria tar ni er till Folkets Park eller Pildammsparken på några minuter. För er som pendlar är det goda kommunikationsmöjligheter både med buss strax utanför fastigheten och efter några steg till befinner ni er på Triangelns Station. Otroligt smidigt och ett stort plus i vardagspusslet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.