Amiralsgatan 88A

Amiralsgatan 88A

Slutpris

1 645 000 kr


Östra Sorgenfri— Malmö

Amiralsgatan 88A


Slutpris
1 645 000 kr

Östra Sorgenfri— Malmö

Privatvisning erbjuds, kontakta ansvarig mäklare!
Vi kan nu med stolthet presentera denna fantastiska och välplanerade trerumslägenhet belagd på fjärde våningen. Lägenheten lever verkligen upp till förväntningarna av denna typ av bostad med ett modernt och inbjudande kök, rymliga och ljusa sovrum, en lyxig WC och hjärtat av det hela ett rymligt vardagsrum i anslutning till den inglasade balkongen i söderläge. Kökets generösa arbetsytor möjliggör matlagning för såväl större som mindre sällskap och vardagsrummets utformning ger dig fria tyglar att låta fantasin springa fritt när det kommer till inredningsmöjligheterna. Om inte detta vore nog är sovrummen vända mot den grönskande innergården och den inglasade balkongen låter dig både odla i lugn och ro samt njuta av kaffet i solen med fri sikt och utan grannar som ser in.

Väl utanför lägenhetens väggar har du goda förbindelser som på bara några minuter tar dig till centralen varifrån du snabbt och enkelt tar dig runt till allt som Malmö har att erbjuda. I det närliggande området har du flertal restauranger och en kort promenad tar dig till St:Knuts mysiga caféer. Du bor här ett stenkast ifrån flera grönområden och om du vill ha lite mer puls ligger Folkets park mindre än en kilometer bort.

I slutet av dagen, om du har varit på jobb eller ute och utforskat kommer du dock alltid tillbaka till ett mysigt och välkomnande hem, en fristad som du kan göra till din egen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
61 kvm
Avgift
4 784 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2023-02-07

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Amiralsgatan såldes av oss 2023-02-07. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Amiralsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.