Ängelholmsgatan 5 / Malmö

Bostad med stor potential i eftertraktade kvarter

Slutpris
1 990 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
5 131 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 av 4
Såld
2020-04-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ängelholmsgatan såldes av oss 2020-04-09. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Ängelholmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ängelholmsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett vackert tegelhus anno 1910 finns nu den här trerummaren med tilltalande planlösning. Här bor du i en trygg förening med god sammanhållning och ett gemensamt intresse i att bevara fastigheten och dess innergård i gott skick. Tidstypiskt för byggnadsåret är stora fönsterpartier och generös takhöjd som i kombination med den genomgående planlösningen ger oss en härligt ljus bostad.

Vardagsrummet är ljust med fint parkettgolv och stora fönster. Stort sovrum som kan delas av så att du får en walk in closet och i sovrummet finns även utgång till balkongen. För den som önskar kan man öppna upp väggen mellan köket och hallen. Taket i hallen är i dagsläget sänkt, men flera lägenheter i huset har öppnat upp till full takhöjd, vilket gör att man får en mycket större rymd i bostaden.

Möllevången är idag ett av Malmö citys absolut hetaste områden med sitt mångfacetterade utbud av restauranger, barer och butiker. Möllevångstorget är känt för sin livliga torghandel av färska frukter och grönsaker, en handel som utgjort torget till en historisk samlingsplats ända sedan början av 1900-talet. Här bor du nära Citytunnelns hållplats Triangeln. Med närhet till bra buss- och tågkommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.