Aspgatan 6A

Aspgatan 6A

Slutpris

4 070 000 kr


Augustenborg / Sofielund— Malmö

Aspgatan 6A


Slutpris
4 070 000 kr

Augustenborg / Sofielund— Malmö

Charmigt parhus på centralt läge

Ett av de charmiga parhusen på idylliska Aspgatan är nu till salu, med beviljat bygglov för utbyggnad!

Fastigheten har med varsam hand renoverats och man har skapat ett boende med enkel elegans som både är modern och bevarar unika detaljer från 1885. Pittoreska gatustråk i samspel med fina gränder och cykelstråk omger huset och dess härliga gathuskvarter som ligger inbäddat bland större flerfamiljshus. Här bor man verkligen mitt i staden i sin egna lilla oas med promenadavstånd till Möllevångstorget, centrum och citytunneln.

Med öppen planlösning på entréplan erbjuds ett stort och luftigt vardagsrum med en mysig kamin och en köksö avgränsar mot köket. Charmiga köksskåp ger köket en mysig karaktär. Underbara slipade betonggolv med vattenburen golvvärme på nedre plan. På övre plan är det lutat trägolv. Här finner vi två rymliga sovrum samt ett rymligt förråd.

I den härliga trädgården växer bl.a pioner, jasmin, rosor, äppelträd, magnolia samt syrener i olika färger. Här vill man njuta av varma sommardagar. I trädgården finns ett stort uthus och på tomten finns även en carport. Behöver man större bostadsyta så finns redan ett beviljat bygglov för att göra huset betydligt större, med ytterligare två sovrum och mycket större kök. Du kan se detta visualiserat på den alternativa planritningen.

Välkommen på visning.


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
30 678 kr/år
Tomtarea
251 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2021-12-02

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna parhus på Aspgatan såldes av oss 2021-12-02. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Aspgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.