Brunnbäcksgatan 14 / Nya Bellevue / Malmö

Arkitektritad vacker familjevilla anno 1962!

Slutpris
7 500 000 kr
Boarea/biarea
175/53 kvm
Driftkostnad
43 196 kr/år
Tomtarea
716 kvm
Rum
5 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-09-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Brunnbäcksgatan såldes av oss 2020-09-19. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Brunnbäcksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nya Bellevue är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Magnifik, stor villa på populära Nya Bellevue!

Generös och ljus villa med nordiska inviter. Stora sällskapsytor på nedre plan där det moderna smälter samman med 60-tals charmen i form av teakdetaljer, panoramafönster, öppen spis och vackra glasdörrar. Det moderna och stilrena köket smälter in perfekt i husets ursprung. Genom dubbeldörrar kommer ni ut till en av husets uteplatser. Det L-formade vardagsrummet skapar harmoni mellan panoramafönster, vacker fiskbensparkett samt öppen spis och är hänförande. Här finns plats för flera sällskapsgrupper med utgång till fristående terrass i spansk stil med prunkande rabatter och flaggstång på gräsmattan. In till köket finner ni tvättstugan med gott om förvaring samt arbetsytor. Ett mindre sovrum med klädkammare som även kan användas som ett arbetsrum.
Upp för den vackra trappan kommer man till den mer privata delen där ni finner tre sobra sovrum varav två har plats för dubbelsäng. Här finns gott om förvaring i form av garderober, klädkammare samt ett förråd. Två badrum varav ett med badkar och det andra med dusch samt ett WC.


Utomhusmiljön är helt fantastisk där alla i familjen kan njuta av sol, lek, odlingslådor samt annexet som kan användas som ateljé, kalasrum, gästhus eller ungdomshäng. Garage samt snickarbod där den händige får plats med det mesta. Prunkande rabatter, flera uteplatser, flaggan i topp med en insynsskyddad och uppvuxen trädgård! Här kan man verkligen njuta och umgås!

Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.