Brunnbäcksgatan 14

Brunnbäcksgatan 14

Slutpris

7 500 000 kr


Nya Bellevue— Malmö

Brunnbäcksgatan 14


Slutpris
7 500 000 kr

Nya Bellevue— Malmö

Arkitektritad vacker familjevilla anno 1962!

Magnifik, stor villa på populära Nya Bellevue!

Generös och ljus villa med nordiska inviter. Stora sällskapsytor på nedre plan där det moderna smälter samman med 60-tals charmen i form av teakdetaljer, panoramafönster, öppen spis och vackra glasdörrar. Det moderna och stilrena köket smälter in perfekt i husets ursprung. Genom dubbeldörrar kommer ni ut till en av husets uteplatser. Det L-formade vardagsrummet skapar harmoni mellan panoramafönster, vacker fiskbensparkett samt öppen spis och är hänförande. Här finns plats för flera sällskapsgrupper med utgång till fristående terrass i spansk stil med prunkande rabatter och flaggstång på gräsmattan. In till köket finner ni tvättstugan med gott om förvaring samt arbetsytor. Ett mindre sovrum med klädkammare som även kan användas som ett arbetsrum.
Upp för den vackra trappan kommer man till den mer privata delen där ni finner tre sobra sovrum varav två har plats för dubbelsäng. Här finns gott om förvaring i form av garderober, klädkammare samt ett förråd. Två badrum varav ett med badkar och det andra med dusch samt ett WC.


Utomhusmiljön är helt fantastisk där alla i familjen kan njuta av sol, lek, odlingslådor samt annexet som kan användas som ateljé, kalasrum, gästhus eller ungdomshäng. Garage samt snickarbod där den händige får plats med det mesta. Prunkande rabatter, flera uteplatser, flaggan i topp med en insynsskyddad och uppvuxen trädgård! Här kan man verkligen njuta och umgås!

Välkomna!


Boarea/biarea
175/53 kvm
Driftkostnad
43 196 kr/år
Tomtarea
716 kvm
Rum
5 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-09-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.