Dalslandsgatan 4A / Dalaplan / Malmö

Modernt boende med låg avgift

Slutpris
815 000 kr
Boarea
32 kvm
Avgift
1 724 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dalslandsgatan såldes av oss 2019-12-04. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Dalslandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalaplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna hemtrevliga lägenhet högst upp i huset på våning 4 av 4. Här bor ni i en välplanerad lägenhet med ett modernt och ljust kök. Den enhetliga interiören med ljust golv och släta spacklade väggar gör det dessutom möjligt att flytta rakt in. Ett perfekt boende för dig som är förstagångsköpare eller till dig som önskar en genomtänkt övernattningslägenhet. Detta erbjuds i en stabil och välskött förening med bra månadsavgift.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.