Drottninggatan 1 / Malmö

Nyproducerad trea på optimalt läge!

Slutpris
2 670 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
3 612 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 9 (Hiss finns)
Såld
2020-01-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottninggatan såldes av oss 2020-01-16. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Drottninggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Drottninggatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna nyproducerade trea som verkligen är genomtänkt med stor fin balkong in mot gården som ligger i ett perfekt västläge. Stilrena val är gjorda i vitt och grått med bra förvaring. Området är väldigt populärt med dess centrala läge och nära till bra kommunikation. Med köpcentret Entre, många mataffärer, gym, bio, restauranger inpå knuten gör vardagen behaglig och det finns alltid något att göra.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.