Fågelbacksgatan 8 B / Slottsstaden-Fågelbacken- Kronprinsen / Malmö

Låg avgift på soligt läge

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
2 381 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fågelbacksgatan såldes av oss 2019-03-22. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Fågelbacksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slottsstaden-Fågelbacken- Kronprinsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I perfekt solläge högt upp i huset och på mycket bra och central adress ligger denna tvåa på 50 kvm. Den låga avgiften och välskötta föreningen gör inte heller nöjet av att bo här mindre.
Lägenheten är genomgående och är placerad högst upp i huset vilket begränsar insynen. Här bor man i lugna trivsamma kvarter där omgivningarna erbjuder allt man kan önska sig i form av service, nöje och avkoppling och det är promenadavstånd till centrum och hav. Välkomna på visning av en trivsam lägenhet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.