Falkmansgatan 3 B

Falkmansgatan 3 B


Lorensborg - Dammfri - Pildammarna— Malmö

Falkmansgatan 3 BLorensborg - Dammfri - Pildammarna— Malmö

Trea i markplan i skuldfri Brf!

Ett stenkast från Pildammsparkens härliga rekreationsområde finner ni denna speciella trerummare som även har använts som lokal. Tack vare att den ligger i markplan så kan den användas till mycket och oavsett om man har barnvagn eller rullator är det bara att rulla rakt in.

Ni välkomnas av en rymlig hall med öppen planlösning mot vardagsrummet. Till vänster finns det ljusa köket som har plats för ett större matbord. I lägenhet finns det även två sovrum samt ett badrum och ett rymligt förråd. Bostaden gå även bra att nyttja som en lokal.

Bostadsrättsföreningen är mycket välskött och faktiskt helt skuldfri, vilket självklart är extra bra i dessa tider när räntorna stigit till högre nivå.
Läget är perfekt placerat med närhet till både Pildammsparken och den pulserande stadskärnan. I närmaste omgivningen finner vi bland annat Stadionområdet där Malmö FF spelar sina hemmamatcher och Ribersborgsstranden med sina härliga promenadstråk. I närområdet finns ICA Nära Lorensborg med Postnord och Instabox.

Nära bostaden har vi utmärkta kommunikationsmöjligheter - inte minst med gång/cykelavstånd till Triangelstationen. Bussförbindelserna 3 (ringlinje) och 10 passerar dessa kvarter. Linje 3 går på ena hållet till sjukhuset och Södervärn, på andra hållet till Erikslust och Centralstationen. Buss 10 går till Centralstationen och Gustav Adolfs torg och på andra hållet till Hyllie, Emporia och Mässhallarna. Malmö Opera når man till fots på 15 minuter. I närheten finns även förskola, Lorensborgsskolan, Dammfriskolan, Dammfrigårdens Servicecenter, Bellevuegårdens Bibliotek m.m.


Boarea
57 kvm
Avgift
4 813 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-11-03

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Falkmansgatan såldes av oss 2023-11-03. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Falkmansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad