Finnhögsgatan 1 / Videdal / Malmö

Slutpris
3 180 000 kr
Boarea/biarea
100/76 kvm
Driftkostnad
37 100 kr/år
Tomtarea
810 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-02-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Finnhögsgatan såldes av oss 2017-02-16. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Finnhögsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Videdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En mycket ståtlig och charmig villa belägen på det populära området Videdal. Den perfekta platsen att bo på för den som pendlar och med trevligt bostadsområde i omgivningarna. Villan är byggd på 20-talet och har en teglad fasad. Boytan fördelar sig över en bottenvåning med kök, toalett, vardagsrum och matrum i fil samt ett sovrum. På ovanvåningen finns idag tre sovrum varav ett är ett genomgångsrum och ett har tidigare varit kök och det gamla tvättstället finns kvar. Källaren är ljus och här finns gott om förrådsutrymmen samt badrum med badkar. På tomten hittar vi ett garage, sammanbyggt med villan samt ett fristående förråd med teglad fasad. Observera att villan säljs med friskrivningsklausul och att köparen tar ansvar för att låta genomföra energideklaration. Då villan varit obebodd en tid finns inga faktiska driftkostnader utan dessa är uppskattade med liknande villor som jämförelse.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration