Guldsmedsgatan 4a / Rosenvång / Malmö

Unik lägenhet med villakänsla i pampigt hus från 1926.

Slutpris
3 180 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
4 450 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Guldsmedsgatan såldes av oss 2020-01-22. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Guldsmedsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosenvång är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i trivsamma villakvarter finner du detta unika boende där du får bekvämligheten med en lägenhet, men samtidigt många av fördelarna med en villa. Ett pampigt hus från 1926 har varsamt byggts om till lägenheter med en vacker gemensam trädgård.

Lägenheten har två ingångar åt olika håll, vackra ljusa plankgolv i alla rum och vackra pardörrar med bevarad stuckatur, samt stora spröjsade fönster och härlig takhöjd. Ett ljust, modernt kök med gott om förvaring och varje kvadratmeter av lägenheten tillvaratas verkligen på ett bra sätt.

Mysig blomstrande trädgård med flera uteplatser där det finns möjlighet att ha egna utemöbler samt gräsytor gör detta till ett unikt boende. Området är lugnt och tryggt för barnen och skolorna är erkänt bra. Här är det bara att flytta rakt in i ert nya hem!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.