Hedbäcksgatan 2

Hedbäcksgatan 2

Slutpris

5 300 000 kr


Hyllie / Djupadal— Malmö

Hedbäcksgatan 2


Slutpris
5 300 000 kr

Hyllie / Djupadal— Malmö

Kedjehus på lugnt och attraktiv hörnläge

På lugnt och attraktivt läge finner vi ett härligt och luftigt kedjehus på ett plan beläget på en lummig hörntomt. Huset erbjuder fyra sovrum samt kök som renoverades 2014 och luftigt vardagsrum med utgång till två trädgårdar i olika väderstreck.

Få hus kan erbjuda sådana här fantastiska sociala ytor! Det är öppet mellan kök, matsal och vardagsrummet, vilket skapar en enorm yta, samtidigt som det är öppet upp till nock och att ljuset flödar in från fyra olika håll! Huset bjuder dessutom på rejält med förvaring, något man aldrig kan få för mycket av. Räkna med med att det behövs viss ytskiktsrenovering i form av målning och småfix, men i övrigt är det bara att flytta rakt in i detta härliga hus!

Två fantastiska trädgårdar på vardera sida av huset som är väl uppvuxet och insynsskyddade. Tack vare att detta huset har hörntomten, så kan man till skillnad från de andra radhusen, gå runt huset eftersom trädgården sträcker sig även längs sidan och dessutom ger extra ljus till vardagsrummet tack vara fönster även på husets gavel. I trädgårdarna finns bland annat äppleträd, päronträd samt plommonträd, samt buskarna ut mot gatan som är kanadensiska blåbär.

Med bara några minuters gångväg till dagis och precis intill park är detta ett perfekt boende för barnfamiljen likväl som för det äldre paret som vill ha en lättskött villa. Närhet till hav, bra kommunikationer till city och fantastiska möjligheter att låta fantasin flöda.


Boarea/biarea
110/34 kvm
Driftkostnad
59 870 kr/år
Tomtarea
672 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-06-22

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna kedjehus på Hedbäcksgatan såldes av oss 2021-06-22. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Hedbäcksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.