Kattviksgatan 28

Kattviksgatan 28


Gullvik— Malmö

Kattviksgatan 28Gullvik— Malmö

Välbevarad villa med stor grönskande trädgård

Välkomna till en välbevarad villa på Kattviksgatan 28! Här finns en underbar charm i både huset och i den stora trädgården som vilken husletare som helst skulle beundra.

På entréplan möts du av en välkomnande hall, ett ljust allrum, ett kök med intilliggande matsal samt badrum och klädkammare. Från matsalen är det utgång till den inglasade altanen som sedan leder dig ut i den härliga trädgården. På övre plan finner du den mer privata delen med tre rymliga sovrum.

I trädgården finner ni ett separat uthus med tvättstuga med mangel och förråd. Det finns även ett litet inglasat växthus, större jordkällare med växttak med vildrosor, liguster och murgröna. Trädgården har en stensatt terrass i söder utanför den inglasade altanen samt uteplats med stenplattor i stenparti.

I trädgården finner ni även plommon- och äppelträd, hasselnötsträd och trädgårdshibiskus. En härlig tulpanrabatt mot gatan, stor gräsmatta, stenparti med perenner med lång blomningstid, en lång rabatt mot granntomten samt syrenbuskar, lagerhägg mot gatan.
På tomten finns även ett rymligt garage med en uppfart för parkering framför garaget.

Området runt fastigheten består av villabebyggelse från 1920-talet och flerfamiljshus från 1950-talet. I området finns flertalet skolor och förskolor samt en uppsjö av fritidsaktiviteter inom gångavstånd. För matinköp har vi stora ICA Maxi bara någon minut bort och för mer shopping når du Mobila, Jägersro köpcentrum, Emporia och Svågertorp med bil inom 5 minuter. Tack vare husets fenomenala läge når man även snabbt de stora vägarna både inre och yttre ringvägen, vilket gör detta område oerhört populärt.

Varmt välkomna!


Boarea
97 kvm
Driftkostnad
33 267 kr/år
Tomtarea
780 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-06-01

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Kattviksgatan såldes av oss 2022-06-01. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Kattviksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad