Lilla varvsgatan 23e / Västra Hamnen / Malmö

Nyproducerad fyra intill Turning Torso med balkong!

Slutpris
3 895 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
5 183 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-08-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lilla Varvsgatan såldes av oss 2020-08-31. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Lilla Varvsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Hamnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bli först med att flytta in i denna nyproducerade fyra i Brf Sola som är belägen precis intill Turning Torso! Här möts vi av en öppen planlösning, noga valda tillval, dubbla badrum, väl tilltagna sovrum och en balkong samt en fransk balkong. Den franska balkongen vetter ut mot den grönskande Varvsparken! Det genomgående parkettgolvet tillsammans med de vita väggarna skapar en fin grund för den som vill sätta sin egna prägel på boendet.

För att se fler bilder så finns Ikanos broschyr om boendet bifogat i annonsen!

Bygget av fastigheten står klart från september 2020-december 2020. Inflytt i denna etapp är satt den 24/9-2020.

Som boende i Västra hamnen bor man nära allt. I närområdet finns bland annat Ica Maxi, gym, apotek, restauranger, lekplatser samt parker och framförallt havet! Det är enkelt att ta sig upp till city pulsen med både bil, cykel och busskommunikationer.

Vid frågor om objektet eller bostadens placering i huset, kontakta gärna Maja på 073-518 17 12.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.