Malmgatan 16

Malmgatan 16


Slussen— Malmö

Malmgatan 16Slussen— Malmö

Vacker fyra i anrik fastighet uppförd 1907

Varmt välkomna till denna vackra våning i en anrik fastighet uppförd 1907 med tidstypisk arkitektur som avspeglas såväl utanpå huset, i trappuppgången och inne i denna fina lägenhet.

Bostaden är belägen två trappor upp med mycket generös takhöjd, stora vackra fönster och balkong. Här erbjuds stora sociala ytor samt fina parkettgolv genom hela lägenheten. Köket är rymligt, med gott om förvaring samt ett stort skafferi. I direkt anknytning till köket finns ett gästrum/arbetsrum, samt bostadens balkong med vackert gjutjärnsräcke. Förvaring kommer inte att vara något problem då ni här finner rejäla klädkammare och garderober. Klassiskt helkaklat badrum samt även en gäst-WC. Denna bostad är verkligen en bostad med stor potential!

Från trapphuset är det nära till föreningens gemensamma takterrass i härligt västerläge. Direkt utanför porten väntar den lummiga Rörsjöparken och i närområdet finns allt man kan tänkas behöva med flertalet matbutiker, bagerier och köpcentrat Entré med bl.a hemköp, lekland för barn, restauranger, bio och mycket mer. En kort promenad bort börjar Malmös absoluta city och kommunikationsmässigt är läget för denna bostad minst sagt idealiskt.


Boarea
94 kvm
Avgift
4 832 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-09

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Malmgatan såldes av oss 2023-11-09. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Malmgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad