Nobelvägen 147M

Nobelvägen 147M

Slutpris

1 675 000 kr


Östervärn / Ellstorp— Malmö

Nobelvägen 147M


Slutpris
1 675 000 kr

Östervärn / Ellstorp— Malmö

Fantastisk utsikt från 5:e våningen

Unikt tillfälle att förvärva riktigt häftig bostad, med panoramautsikt över en helt ny stadsdel som växer fram! Belägen precis där i ett eftertraktat område med gångavstånd till Värnhems torg och nära till både affärer, restauranger och kollektivtrafik.

Denna välplanerade lägenhet erbjuder en stilfull och modern inredning med två generösa sovrum, ett imponerande vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och rymliga ytor, samt ett modernt kök med högkvalitativa materialval och gott om förvaring. Det helkaklade badrummet är smakfullt inrett.

Fiskbensparketten är en elegant och genomgående detalj i såväl vardagsrummet som i det stora sovrummet och skulle man välja att flytta köket till det stora sovrummet, skulle det bli en helt fantastisk och social yta, med fantastisk utsikt från inte mindre än 12 fönster och ett härligt ljus som få andra lägenheter kan erbjuda. OBS innan man börjar sätta igång med att flytta köket måste man inhämta godkännande från bostadsrättsföreningen.

Läget är minst sagt idealiskt om man pendlar såväl med kollektivtrafik som med bil. Tågstationen Östervärn ligger bara 200 meter från dörren, det är 300 meter till knutpunkten Värnhemstorget och med bil är man på motorvägen på bara någon minut! För daglig shopping och en uppsjö restauranger och caféer har du gallerian Entré och Värnhemstorget bara några minuters promenad från bostaden.

När en ny stadsdel väger fram leder det i stort sett alltid till stigande bostadspriser i närliggande kvarter och i detta fall är den nya stadsdelen verkligen efterlängtad! De gamla stadsdelarna Kriseberg och Östervärn byggs ihop i framtidskvarteret Nya Ellstorp som ska genomsyras av ett innovativt miljö- och klimatsmart tänkande och effektiva mobilitetslösningar. Här byggs framtiden och som granne blir du en del av den!

Miss inte chansen att förvärva denna häftiga bostad med perfekt läge och en minst sagt unik utsikt!
Varmt välkomna på visning!


Boarea
74 kvm
Avgift
5 514 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-15

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Nobelvägen såldes av oss 2024-04-15. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Nobelvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.