Österportsgatan 3A / Gamla staden / Malmö

Renoverad sekelskiftesdröm

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea
102 kvm
Avgift
5 654 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-03-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Österportsgatan såldes av oss 2020-03-19. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Österportsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla staden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I en vacker byggnad från 1902 presenteras denna ståtliga sekelskiftestrea om hela 102 kvm med balkong.
Juridisk person kan godkänns som medlem, styrelsen fattar beslut!

Med hissen upp till våning tre når ni bostadens entré som välkomnar med ett stilrent brädgolv och en makalös takhöjd. Här får ni alla de attribut som är förknippade med sekelskifteslägenheter, tre klassiska rum i fil, kakelugn, stuckaturer och takrosetter. Bostaden erbjuder två generösa sovrum med enastående fönsterpartier med ett svårslaget ljusinsläpp. Något som verkligen lyfter denna våning är den genomgående planlösningen som bidrar med ljus och rymd.

Köket är helt nytt med sobra färgval som verkligen passar med övriga hemmets stil. Här finns det även utrymme för ett matbord för upp till 6 personer.
Känslan av rymd speglar sig även i det nyrenoverade badrummet som är utrustat med både dusch och badkar, perfekt för den som inte kan välja. Badrummet är även utrustat med WC, handfat med kommod samt är förberett för tvättmaskin.
Förvaring hittar ni i form av klädkammare och garderober.

I området kring Drottningtorget finner ni allt från restauranger, butiker och mataffärer. På några minuters promenad tar ni er smidigt in till stortorget och Malmö central.
Detta är en sekelskiftesdröm som verkligen måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.