Östra Förstadsgatan 17a

Östra Förstadsgatan 17a

Slutpris

2 500 000 kr


Slussen— Malmö

Östra Förstadsgatan 17a


Slutpris
2 500 000 kr

Slussen— Malmö

Väldigt mycket boende och bekvämlighet för pengarna!

Varmt välkomna till denna välplanerade och ljusa fyra med inglasad balkong/uteplats.

Bostaden erbjuder tre bra sovrum, rymligt kök, matsal med utgång till den inglasade balkongen. Genomgående parkettgolv och härligt ljusinsläpp, funktionellt och rymligt kök, stilrent badrum samt en trevlig balkong vänd mot föreningens fina innergård.
Bostaden disponeras i dagsläget som fyra rum och kök men kan enkelt göras om till en större trerummare genom att ta ner väggen mellan vardagsrum och sovrum. Den smarta planlösningen gör detta till en perfekt lägenhet för den lilla familjen eller för er som önskar något större.

Bostadsrättsföreningen är mycket välskött och har verkligen en fantastisk innergård som få andra föreningar kan matcha. Föreningen har dessutom ett gemensamt elavtal och installerat solceller, vilket för att elkostnaderna hålls väldigt låga, samt ett 1000 Mbit bredband som ingår i avgiften. Föreningen erbjuder dessutom billiga garageplatser och möjlighet till laddstolpar om man har elbil.

På Slussen bor ni centralt alldeles intill kanalen med närhet till shoppingcentrum, flertalet restauranger, barer, caféer och matbutiker. Malmö Central når ni på bara 5 minuter promenad eller via stadsbuss som går utanför porten. För den som pendlar når ni smidigt bussknutpunkten vid Värnhemstorget med avgångar till Lund och Köpenhamn.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
91.5 kvm
Avgift
5 939 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-09-26

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Östra Förstadsgatan såldes av oss 2022-09-26. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Östra Förstadsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.