Regementsgatan 23

Regementsgatan 23

Slutpris

3 750 000 kr


Ribersborg— Malmö

Regementsgatan 23


Slutpris
3 750 000 kr

Ribersborg— Malmö

Charmig 4,5 med öppen spis i populära Ribersborg

Äntligen finns chansen att förvärva denna fina bostad belägen på en av Malmös absoluta paradgator.

En halv trappa upp bjuds vi in till en varm hemmakänsla redan i entrén. Här erbjuds ett boende i perfekt mix av anrikt och modernt, tack vare den moderniserade stilen samsas med välbevarade
detaljer i form av stuckaturer i tak och välbevarad fiskbensparkett samt spegeldörrar in till master bedroom.

Mitt i lägenheten finns en fantastisk öppen spis som när den är tänd sprider en mysig atmosfär över hela lägenheten. I samtliga rum har material och detaljer valts i tidlös och enhetlig stil, här är det bara att flytta rätt in. Från ett av sovrummen når vi det helkaklade badrummet med både tvättmaskin och torktumlare, goda förvaringsmöjligheter med klädkammare och garderober.

Lägenheten ligger i ett av Malmös mest restaurang och cafétäta områden, här finns något för alla smaker. Andra bekvämligheter för vardagen finns runt knuten, samtidigt som man har väldigt kort sträcka till såväl havet, flera olika parker och city är bara några minuter bort med cykel. Detta är lägenheten för den som är praktisk och pedantiskt i sitt val att bo, varmt välkomna på visning!


Boarea
107 kvm
Avgift
5 687 kr/mån
Rum
4,5 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-10-03

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Regementsgatan såldes av oss 2020-10-03. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Regementsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.