Rodergatan 26

Rodergatan 26

Slutpris

5 050 000 kr


Västra Hamnen— Malmö

Rodergatan 26


Slutpris
5 050 000 kr

Västra Hamnen— Malmö

Högt belägen hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck och stor balkong

Ett mycket inbjudande boende placerat på perfekt läge för dig som vill bo både havsnära och centralt. Nu erbjuder vi denna unika hörnlägenhet, belägen högt upp med fönster i tre väderstreck. Det är en våning utöver det vanliga där man kan gå runt i lägenheten på flera sätt.

Öppen planlösning mellan matplats med burspråk och vardagsrummet, vilket skapar en stor social yta som lämpar sig mycket väl, både för mysiga middagar som för stora fester. Standarden ligger på en hög nivå, med bl.a. kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Den stora balkongen som ni når från vardagsrummet är ännu ett stort plus som tack vare sitt läge har sol från förmiddag till kväll, med utsikt över omgivande hus. Lyser solen för starkt eller om det plötsligt kommer en regnskur så räddas situationen enkelt, tack vare en eldriven markis som med en knapptryckning skänker det skydd man efterfrågar.

Tre sovrum i bra storlek varav det ena har tillgång till en lyxig walk in closet, som även skulle kunna användas som gästrum eller barnkammare. Det finns även ett nyrenoverat, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

I Västra hamnen har ni närhet till havet, den begränsade trafiken och de många grönskande platserna som ger en fridfull atmosfär samtidigt som förskola, skola, butiker, matställen och service nås inom bekvämt promenadavstånd.

Välkomna till visning.


Boarea
98 kvm
Avgift
5 732 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-07-16

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Rodergatan såldes av oss 2021-07-16. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Rodergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.