Rolfsgatan 12b

Rolfsgatan 12b

Slutpris

2 050 000 kr


Malmö

Rolfsgatan 12b


Slutpris
2 050 000 kr

Malmö

Insynsskyddad trea på mycket barnvänligt läge, som har både balkong och en trevlig innergård!

Välkommen att bo i en charmig funkis-lägenhet med original-attribut från 40-talet på ett lugnt och mycket barnvänligt läge. Vi välkomnas av en rymlig hall med bra garderobsförvaring och avhängningsmöjligheter. Två bra sovrum som båda har plats för större säng och fönster mot föreningens innergård. Ett klassiskt ljust kök med plats för en mindre matgrupp och utgång till bostadens balkong i sydost. Badrummet är helkaklat och i sobra kulörer i snyggt utförande. Vardagsrummet är stort nog för både matbord, soffgrupp och ytterligare möblemang. Goda förvaringsmöjligheter och dubbla förråd gör att man enkelt kan stuva undan det man vill. Stora fönster med djupa nischer i hela lägenheten, som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Både lägenhetens trevliga balkong och föreningens mysiga innergård, står till ditt förfogande när du vill ha frisk luft eller njuta av solen.

Inom bara någon minut från lägenheten finns flera skolor, förskolor och mängder av fritidsaktiviteter. Endast en kort promenad bort hittar du exempelvis både Folkets Park och Möllans restauranger, torgliv och barer. I norra Sofielunds närområde finner vi restauranger såsom Lyran, Urban Turban och Kvarteret Åkern, ett stadsdelsbibliotek, kulturscener (bland annat Potato Potato) och gym samt klätterhall i närheten. Lika kort är det för shoppingsugna till Mobilia eller Triangeln och vad det gäller kommunalt resande så når man både Södervärn och Triangels station på bara några minuter med cykel eller ca 10 minuter om man går.


Boarea
64.2 kvm
Avgift
2 749 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-01-05

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Rolfsgatan såldes av oss 2021-01-05. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Rolfsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.