Segemöllegatan 59

Segemöllegatan 59

Slutpris

2 895 000 kr


Segevång— Malmö

Segemöllegatan 59


Slutpris
2 895 000 kr

Segevång— Malmö

Välplanerat enplanshus i bra skick på familjära Segevång!

Välkommen till Segemöllegatan och detta välplanerade enplanshus i fint skick. Här är allt samlat på ett och samma plan, utan ett enda trappsteg. Ett perfekt boende för gammal såväl som ung. Planlösningen bjuder de sociala ytor i form av kök, vardagsrum och uterum samlat. Tre sovrum, badrum med badkar samt tvättmöjligheter i den egna tvättstugan.

Trädgården är verkligen en oas med massor av grönska och sol från morgon till kväll. Dessutom är trädgården nästintill helt fri från insyn. På framsidan finns, förutom uterummet, en trevlig uteplats och förråd, och på baksidan av tomten har man ett eget växthus och studsmatta för den som önskar.

Att bo på Segevång är lite som att bo i en by men ändå i stan, med bekvämt cykelavstånd till Malmö city, Värnhemstorget och Entré där det finns ett stort utbud av affärer och restauranger. Tågstationen Malmö Östervärn, ligger också i närheten, vilket gör det lätt att pendla både till Köpenhamn, Lund eller andra orter. Läget är mycket förmånligt för den som pendlar med närhet till buss, tågstation och Inre och Yttre Ringvägen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
95/15 kvm
Driftkostnad
31 890 kr/år
Tomtarea
333 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-12-06

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Segemöllegatan såldes av oss 2023-12-06. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Segemöllegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.