Slottsgatan 32

Slottsgatan 32


Gamla Väster— Malmö

Slottsgatan 32Gamla Väster— Malmö

Vacker pärla från sekelskiftet på oslagbart läge!

På en av Malmös trevligaste adresser – på Slottsgatan 32, med utsikt över casinot och Slottsparken, finner vi denna pärla från sekelskiftet!
Här möts man av en bostad med tidstypiska och charmiga detaljer som högt i tak, vackra takstuckaturer och lamprosetter. Bostaden har genomgående fiskbensparkett på golven och rummen bjuder på stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp och djupa fönsterkarmar. Balkongen med sin utsikt över Slottsparken är pricken över i:et i denna bostad.
Föreningen är välskött och tar väl hand om den härliga, trivsamma innergården med grillplats för årets sköna dagar och kvällar.
Runt Gamla Väster, ligger restauranger, caféer, vinbarer och små butiker tätt. För den kulturintresserade ligger Malmö Opera, Malmö Konsthall och mysiga gallerier alldeles runt hörnet. Lika nära ligger flera lekplatser och Malmös vackra, grönskande parker med dess levande kanaler där du under sommarhalvåret kan paddla kanot eller ge dig ut på en flotte.
Malmö Central, ligger några minuters promenad från bostaden. På mindre än 30 minuter tar du dig enkelt till Kastrup och vidare till Köpenhamn.
Detta är en bostad som måste ses och upplevas, varmt välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 521 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Slottsgatan såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Slottsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad