Spårvägen 28 A

Spårvägen 28 A

Slutpris

2 920 000 kr


Norra Sorgenfri— Malmö

Spårvägen 28 A


Slutpris
2 920 000 kr

Norra Sorgenfri— Malmö

Ljus trea på tredje våning med stor balkong i västerläge

Läcker trerummare med balkong, belägen i nybyggda kvarter med anrik historia, där man lyckats få nytt att möta gammalt på ett mycket vackert sätt.

Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och de stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp. Bostaden bjuder en stilren interiör och genomgående parkettgolv som tillsammans med härliga färgval gör att lägenheten ger ett exklusivt intryck.

Från köket når ni bostadens rymliga balkong som ligger i västerläge, med sol eftermiddag och kväll. Tack vare att lägenheten är högt belägen i huset har man fin utsikt över kvarteret. Lägenheten erbjuder även ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt gott om plats för förvaring i de platsbyggda garderoberna.

Här bor ni i en nybyggd lägenhet i ett av Malmös häftigaste stadsbyggnadsprojekt, Norra Sorgenfri, där historiska industribyggnader byggts om till snygga bostäder/kontor och kompletterats med med helt nya hus. Här blandas det gamla och med det nya på ett väldigt snyggt sätt, samtidigt som parker, trädgårdar och torg blir naturliga mötesplatser. Här bor du verkligen perfekt placerat i staden, med gångavstånd till alla bekvämligheter så som matbutiker, förskola, skola, lekplats, parker och med en promenad längs Rörsjöstadens grönskande allé når vi S:t Knuts gemytliga torg eller Citykärnans härliga myller.

För den som pendlar är läget bästa möjliga, med en kort promenad till till Föreningsgatan och Värnhemstorget, som erbjuder enormt många busslinjer och även tåg vid Östervärn Station som snabbt tar dig långväga sträckor. Norra Sorgenfri bjuder även på fina cykelbanor och smidig access till motorvägarna.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
73 kvm
Avgift
4 428 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-20

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Spårvägen såldes av oss 2024-03-20. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Spårvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.