Nedre Västersjövägen 408

Nedre Västersjövägen 408

Slutpris

4 420 000 kr


Munka-Ljungby— Ängelholm

Nedre Västersjövägen 408


Slutpris
4 420 000 kr

Munka-Ljungby— Ängelholm

Hästgård på ett oslagbart läge!

Nu kan drömmen om er egna hästgård äntligen bli sann! På naturskönt rofyllt läge finns nu denna fina hästgård i närheten av Västersjön! Ett rött hus med vita knutar där det går att se hästarna från köksfönstret. En dröm för många helt enkelt. Detta är en väldigt välskött och fin gård med ca 1,5 hektar mark.

Bostadshuset är byggt i funkisstil år 1947 med gott om plats för hela familjen. Det är i två plan med stort kök med vedeldad köksspis, allrum/matplats med burspråk, härligt ljust rymligt vardagsrum och badrum på entréplan. På övre plan finns tre sovrum , klädkammare och badrum. I källaren finns tvättstuga, förråd och ett fjärde sovrum.

Häststallet omfattar fyra hästboxar och en mindre box, i stalldelen finns även en isolerad sadelkammare. Dessutom finns det en belyst ridbana med mått 33 x 35 meter. Marken är idag uppdelad i 3 hagar. Möjligheterna är många, oavsett om ni drömmer om en hästgård eller bara behöver ett hem med gott om förvaring och utrymme. På fastigheten finns även garage, hönsgård och förråd.

Det finns gott om ridvägar omkring i naturen och från huset har du nära till Västersjön för ett dopp eller för att fiska. Fiskerätt ingår i fastigheten. Väldigt bra belägen fastigheten mellan Munka-Ljungby, Ängelholm och Hjärnarp på ett naturskönt läge! Ett perfekt läge för de som vill bo lite mer lantligt men samtidigt ha väldigt nära till det mesta.

Varmt välkommen till en gård att bli förälskad i! Varmt välkomna att boka in er på visning!


Boarea/biarea
140/45 kvm
Driftkostnad
33 644 kr/år
Tomtarea
14 590 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-07-28

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Nedre Västersjövägen såldes av oss 2023-07-28. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på Nedre Västersjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.