Smultronstigen 7

Smultronstigen 7

Slutpris

2 350 000 kr


Ljungabolet— Munka-Ljungby— Ängelholm

Smultronstigen 7


Slutpris
2 350 000 kr

Ljungabolet— Munka-Ljungby— Ängelholm

Sjönära! Rymlig och fräsch enplansvilla på skyddat läge endast ca 150m från brygg/strandkanten. Ett trevligt hus eller fritidsboende beläget i populärt område där permanentboende och sommargäster samsas i en skön mix. Det här är en plats där man njuter av lugnet och vackra omgivningar. Bostaden upplevs välplanerad och rymlig med sina 148kvm. Härlig får ni en härlig miljö med grönskande natur, bad och fiske. Det finns mycket som lockar vid Ljungabolet som ligger alldeles intill Västersjön. Med fastigheten följer båtplats samt fiskerätt via samfälligheten.

Alldeles vid Västersjön med dess klara vatten och underbara omgivningar med grönskande natur ligger denna villa på ett lugnt och skyddat läge. Huset ligger längst ned på vägen och sjön nås direkt via en underbar och kort promenad via en skogsstig. Här finns möjlighet att koppla av vinter som sommar och i närheten finns mycket fina promenadstråk i natursköna miljöer bland öppna fält och blandskog med stora inslag av bok.

Rymlig och välskött bostad i ett plan med fina sällskapsutrymmen. Villan är tillbyggd -97 och fick då ny fasad, plåttak och nya fönster även på den äldre delen.
Varmt välkommen att boka er till visning.


Boarea
148 kvm
Driftkostnad
20 950 kr/år
Tomtarea
1 500 kvm
Såld
2020-08-03

Mäklarhuset Ängelholm

Denna fritidshus på Smultronstigen såldes av oss 2020-08-03. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på Smultronstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.