Smultronstigen 7 / Ljungabolet / Munka-Ljungby / Ängelholm

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
148 kvm
Driftkostnad
20 950 kr/år
Tomtarea
1 500 kvm
Såld
2020-08-03
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Smultronstigen såldes av oss 2020-08-03. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på Smultronstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ljungabolet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sjönära! Rymlig och fräsch enplansvilla på skyddat läge endast ca 150m från brygg/strandkanten. Ett trevligt hus eller fritidsboende beläget i populärt område där permanentboende och sommargäster samsas i en skön mix. Det här är en plats där man njuter av lugnet och vackra omgivningar. Bostaden upplevs välplanerad och rymlig med sina 148kvm. Härlig får ni en härlig miljö med grönskande natur, bad och fiske. Det finns mycket som lockar vid Ljungabolet som ligger alldeles intill Västersjön. Med fastigheten följer båtplats samt fiskerätt via samfälligheten.

Alldeles vid Västersjön med dess klara vatten och underbara omgivningar med grönskande natur ligger denna villa på ett lugnt och skyddat läge. Huset ligger längst ned på vägen och sjön nås direkt via en underbar och kort promenad via en skogsstig. Här finns möjlighet att koppla av vinter som sommar och i närheten finns mycket fina promenadstråk i natursköna miljöer bland öppna fält och blandskog med stora inslag av bok.

Rymlig och välskött bostad i ett plan med fina sällskapsutrymmen. Villan är tillbyggd -97 och fick då ny fasad, plåttak och nya fönster även på den äldre delen.
Varmt välkommen att boka er till visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.